Friday, July 13, 2007

Sonja bakker boeken

Sonja bakker heeft een aantal boeken geschreven over afvallen.

Een van die boeken is het boek "Bereik je ideale gewicht!". De prijs van dit boek is rond de 15 euro. Dit boek is een echte bestseller geweest en gaat nog steeds als warme broodjes over de toonbank. Maar kijk wel uit, zoals bij alle dieeten is het niet de bedoeling dat het een tijdelijke oplossing is om die kilo's kwijt te raken, maar dat je je permanent je voeding erop aan moet passen zodat je ook slank blijft.

Een ander boek van Sonja Bakker is "Zomerslank met Sonja". Ook dit boek is erg populair en is handig voor in de zomer. Lezen op vakantie of op het strand is natuurlijk een beetje laat, want van lezen gaan die kilo's er niet af. Dus het boek moet je even voordat de zomer begint lezen. De prijs van dit boek bedraagt ongeveer rond de 14 euro.

Het boek dat Sonja Bakker in 2006 heeft geschreven heet "Bereik en behoud je ideale gewicht". Dit is de opvolger van de bestseller "Bereik je ideale gewicht". Blijkbaar geeft Sonja Bakker in deze boeken informatie vrij over hoe je je ideale gewicht ook kan behouden zonder weer kilo's aan te komen. Ook dit boek is weer verkrijgbaar voor ongeveer 18 euro.

4 comments:

Anonymous said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Anonymous said...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

Precious said...

I love your blog lots of useful information. I've added it to my favorite bookmarks and subscribed in a reader.

All these issues are important, and that's why I just started blogging a while ago and it feels great.

Kind Regards
Evelina


stop smoking
quit smoking
get my ex back

tellerke